fbpx

Stress te Lijf; Je leven in balans

Als je je leven in balans hebt:

  • Heb je geen of weinig last van stress
  • Ken je je grenzen en kun je ze ook aangeven
  • Kun je prima dealen met emoties die zich aandienen
  • Weet je precies hoe je jouw unieke licht kunt laten schijnen
  • Weet je wat heilzaam is voor jouw lichaam en geest
  • Geniet je regelmatig van beweging en ontspanning op een manier die bij jou past
  • Weet je welke dingen jou energie geven en ben je daar ook vaak mee bezig
  • Zijn er wellicht nog steeds pieken en dalen maar kun je zelf steeds snel de balans terugvinden

Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe?

Kom dan naar deze kennismakingsworkshop!

Registratie

Prijs:

Workshop € 15,-.

Data:

Zaterdag 1 oktober van 13.00 tot 14.30 uur.

Lokatie:

Pilates Studio van MovingLife, aan de Laat 90B.

Trainers

Arjen Houterman

Alles in Balans.NU

“Als coach en trainer houd ik me vooral bezig met communicatie, bewustzijnsontwikkeling en het omgaan met en voorkomen van conflicten. Wat ik vaak te horen krijg van mensen, is dat ik rust uitstraal, en luister zonder oordeel. Ik vind het dan ook belangrijk een omgeving te creëren waar mensen zich veilig voelen en op hun gemak, op zo’n manier dat ze volledig zichzelf durven te zijn.”

Judith Flapper

Alles in Balans.NU

“Genieten van het leven, dat is wat ik belangrijk vind. En het liefst anderen mee laten genieten. Ik houd van mensen, van mooie dingen, van lekker eten, van lekker koken, van in de stad een kopje koffie drinken en kijken naar iedereen die passeert.

Ik maak graag verbinding met mensen en daar heb ik ook mijn vak van gemaakt. het is mijn specialiteit om mensen te helpen hun eigen unieke schoonheid te vinden, zowel innerlijk als uiterlijk.”

Marieke Jonkers

MovingLife Pilates

“Je zelf zijn, dat is wat ik belangrijk vind voor mezelf en de mensen om mij heen. Als ik met anderen ben, creëer ik graag een sfeer waarin men sen zich op hun gemak voelen. Zeker tijdens mijn lessen. Soms is het muisstil. Dan hangt er een serene stilte en is iedereen geconcentreerd en met diepe aandacht aanwezig. Een ander moment liggen we te bulderen van het lachen en zijn we blij en uitbundig en hangt er een sfeer van gezelligheid, saamhorigheid en plezier. Dit is wat mij en mijn lessen typeert. Ik vind het ontzettend leuk om mensen bewust te maken van hun lichaam. Hoe beweegt je, wat voel je, wanneer ervaar je pijn en hoe ga je daarmee om? Wanneer voelt je lichaam ontspannen en wanneer voel je de energie stromen? Lichaam, geest en ziel zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Luister naar je lichaam en daarmee naar jezelf!”