fbpx

Boek: Leven in Balans, en gewoon gelukkig zijn

10 december 2016 presentatie om 16.00 uur bij boekhandel Feijn

Een nieuw boek van Judith Flapper en Arjen Houterman. Over een nieuwe mensbenadering die uitgaat van jouw persoonlijke missie. Met emoties als wegwijzers naar meer balans en geluk. En met handreikingen voor een communicatie in verbinding voor al je relaties. Een stap in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Op 10 december is de boekpresentatie bij Boekhandel Feijn in Alkmaar. 

Leven in balans is de kunst verstaan om steeds opnieuw terug te keren naar je natuurlijke, blije en vredige staat van zijn. Je bent gewoon gelukkig en verwelkomt wat er op je pad komt. Omdat je je persoonlijke missie kent en van daaruit durft te leven. Arjen Houterman en Judith Flapper ontwikkelden een nieuwe mensbenadering die uitgaat van twee soorten eigenschappen. Aan de ene kant je aangeleerde eigenschappen en aan de andere kant je aangeboren eigenschappen die horen bij je persoonlijke missie. Waarvoor ben je hier eigenlijk op aarde? Dat is voor iedereen net even anders en de meeste mensen zijn zich daar nauwelijks van bewust. De eigenschappen die horen bij jouw persoonlijke missie vormen jouw unieke licht. Die wil je niet afleren en dat kan ook niet. Wat je wel kunt afleren, zijn je aangeleerde eigenschappen ofwel drijfveren. Die zijn in de loop van je leven ontstaan door invloed van je omgeving. Ze helpen je te zijn wie je in jouw ogen of de ogen van anderen zou móeten zijn. Dit boek helpt je het onderscheid te maken tussen drijfveren en je werkelijke missie. Met veel tips, oefeningen en persoonlijke voorbeelden.

‘Leven in balans, en gewoon gelukkig zijn’ is in eigen beheer uitgegeven via Brave New Books, een initiatief van o.a. bol.com en Singel Uitgevers (Querido, Athenaeum, Nijgh &Van Ditmar, Leopold en Ploegsma). De tekeningen in het boek zijn van Anuka en de foto’s op het omslag van Fotostudio Wick Natzijl. Het boek bevat 240 pagina’s en is vanaf 10 december te bestellen bij bol.com/bravenewbooks. Het ISBN nummer is 9789402154375 en de prijs bedraagt €22,50. Straks ook bij ons in de studio te koop.

Eerste exemplaar

Op 10 december om 16.00 uur, is de officiële boekpresentatie bij Boekhandel Feijn in Alkmaar. Dan overhandigen de schrijvers het eerste exemplaar van het boek aan Mohamed Kassem, die al jong moest vluchten vanuit Syrië en die ondanks alle tegenslagen in zijn leven, nooit gestopt is zijn unieke licht te laten schijnen.

Over Judith Flapper en Arjen Houterman

Judith Flapper en Arjen Houterman zijn behalve coach, trainer en communicatiespecialist ook partners, zowel zakelijk als privé . In hun dagelijkse praktijk en tijdens hun jarenlange zoektocht in persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelden zij een mensbeeld dat inmiddels al veel mensen de juiste instrumenten in handen gaf voor een leven met meer balans, geleefd vanuit hun oorspronkelijke kern.