fbpx

Eutonie & Natuurlijke Adembeweging

Deze workshop over de adembeweging geeft je meer inzicht in hoe de natuurlijke adembeweging tot stand komt. Veelal is de natuurlijke adembeweging verstoord door bijvoorbeeld spanning, een verkeerde houding of andere lichamelijke en psychische klachten. Door de specifieke meditatieve eutonie oefeningen word je je meer bewust van hoe je ademt en breng je je natuurlijke adembeweging weer tot leven.

Wat eutonie onderscheid van een oefenvorm als pilates of yoga is dat deze oefenwijze zich ontvouwt in een houding van ‘laten gebeuren’ en ‘invoelen wat van binnenuit wordt aangegeven’. Het oefenen verloopt langzaam, rustig geordend en in een uitgesproken meditatieve sfeer. Alle oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Enige lichaamsbewustzijn (door het beoefenen van pilates of yoga) is wenselijk.

De les wordt gegeven door Etienne Amand. Etienne heeft ruim 40 jaar ervaring als eutoniepedagoog en partner-relatietherapeut en psychodramatherapeut. Hij kan als geen ander op een heldere manier vertellen hoe je lichaam werkt en in elkaar zit. Dit gecombineerd met een stil aanwezig zijn en zijn mooie Vlaamse taalgebruik is het een plezier om bij zijn workshops aanwezig te zijn.

Breng je natuurlijke adembeweging weer tot leven

Voor meer informatie of opgeven stuur een email naar: info@movinglife.nl.

Je kan je ook aanmelden via onze Online Lesrooster.

Wanneer:

Zaterdag 18 maart 2017 Alkmaar
Zondag 19 maart 2017 Amsterdam
van 09.30 – 17.00 uur

Lokatie:

Studio Alkmaar, Laat 90b (boven Prenatal)
Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183, Amsterdam

Tarief:

Voor de hele dag €70,- (incl koffie/thee, excl. lunch)
Maximaal 14 deelnemers

Eutonie & Natuurlijke Adembeweging

Deze workshop over de adembeweging geeft je meer inzicht in hoe de natuurlijke adembeweging tot stand komt. Veelal is de natuurlijke adembeweging verstoord door bijvoorbeeld spanning, een verkeerde houding of andere lichamelijke en psychische klachten. Door de specifieke meditatieve eutonie oefeningen word je je meer bewust van hoe je ademt en breng je je natuurlijke adembeweging weer tot leven.

Wat eutonie onderscheid van een oefenvorm als pilates of yoga is dat deze oefenwijze zich ontvouwt in een houding van ‘laten gebeuren’ en ‘invoelen wat van binnenuit wordt aangegeven’. Het oefenen verloopt langzaam, rustig geordend en in een uitgesproken meditatieve sfeer. Alle oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Enige lichaamsbewustzijn (door het beoefenen van pilates of yoga) is wenselijk.

De les wordt gegeven door Etienne Amand. Etienne heeft ruim 40 jaar ervaring als eutoniepedagoog en partner-relatietherapeut en psychodramatherapeut. Hij kan als geen ander op een heldere manier vertellen hoe je lichaam werkt en in elkaar zit. Dit gecombineerd met een stil aanwezig zijn en zijn mooie Vlaamse taalgebruik is het een plezier om bij zijn workshops aanwezig te zijn.

Breng je natuurlijke adembeweging weer tot leven

Voor meer informatie of opgeven stuur een email naar: info@movinglife.nl.

Je kan je ook aanmelden via onze Online Lesrooster.

Wanneer:

Zaterdag 18 maart 2017 Alkmaar
Zondag 19 maart 2017 Amsterdam
van 09.30 – 17.00 uur

Lokatie:

Studio Alkmaar, Laat 90b (boven Prenatal)
Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183, Amsterdam

Tarief:

Voor de hele dag €70,- (incl koffie/thee, excl. lunch)
Maximaal 14 deelnemers