fbpx

Natascha Slooten

Shiatsu, tiggerpoint, ontspanning, sport en stoelmassage

Lieve mensen,

Vanaf september 2019 zal ik, Natascha Slooten, bij MovingLife jullie gaan voorzien van heerlijke, ontspannende, klacht oplossende massages.

Ik ben sinds 2006 massage therapeut. De masages die ik geef  zijn Shiatsu Massage, Tiggerpoint therapie, Ontspanningsmassages, Sportmassage en Stoelmassage. 

Mijn specialiteiten zijn klachten oplossen en het lichaam en de geest ontspannen. Dit doe ik door de verschillende technieken te combineren en mijn behandelingen aan te passen aan de cliënt en de klacht of wens van de cliënt.

Klachten die ik kan behandelen zijn oa:

Alle stress gerelateerde klachten zoals RSI, nekklachten, hoofdpijn, slaapproblemen, schouderproblemen, frozen shoulder, slijmbeursontsteking, armpijn, onderrugklachten, rugpijn, Ischias, spit, sportblessures.

Vanaf september zal ik op donderdag, tussen  09.00-14.00h, aanwezig zijn voor de massage behandelingen. De massage behandelingen zijn alleen op afspraak. 

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken? Stuur mij dan een App, SMS of email bericht. Op de website staat ook nog uitgebreide informatie over de behandelingen. 

Tot snel!

Ontspannen groet,

Natascha Slooten

info@arohamassagetherapie.nl

www.arohamassagetherpie.nl

06 43047620

Op donderdag van 09.00 – 14.00 uur.

App, SMS of email:

info@arohamassagetherapie
www.arohamassagetherapie.nl
06-43047620