Marijse Binsbergen:

‘Pilates gaat verder dan dat ene uurtje in de week, je neemt het mee in het dagelijkse leven, tijdens fietsen, je tandenpoetsen en achter je bureau.’

Pilates is een enorme ontdekking geweest voor mij. Na jarenlange hardnekkige rugklachten verdween mijn rugpijn als sneeuw voor de zon door Pilateslessen. Hier wilde ik meer van weten en meer mee doen. Daarom heb ik de docenten opleiding bij Polestar Pilates gedaan. Wat ik leuk vind aan Pilates is, dat veel spiergroepen aan bod komen in een les, dat de oefeningen gevarieerd zijn en dat er veel aandacht is voor de ademhaling waardoor je bij veel oefeningen in een flow terecht komt. En Pilates gaat verder dan dat ene uurtje in de week, je neemt het mee in je dagelijkse leven, tijdens het fietsen, je tandenpoetsen en achter je bureau.