fbpx

Verhuur van pilatesstudio en massageruimte in hartje Alkmaar

Verhuur van de studio

De grote ruimte is geschikt voor yogalessen, meditaties, retraitedagen, dans of andere activiteiten. De ruimte is 82m2 groot en kan worden ingedeeld zoals je zelf wil. Er zijn 15 yogamatten, meditatiekussens en dekens aanwezig. Afhankelijk van de opstelling is er plek voor ongeveer 15 mensen, waarbij iedereen dan genoeg persoonlijke ruimte heeft.

Er is een stereo installatie voor muziek en er is wifi. De lichten zijn dimbaar en er zijn diverse sfeerlichten. Er is een kleedkamer met kluisjes, een toilet, diverse bankjes om op te zitten en er is een theebar waar je zelf thee of koffie kunt pakken.

Investering grote ruimte:

Voor incidentele huur verhuren we de studio per dagdeel (3,5 uur) voor € 74,50 of per dag (8 uur) voor € 148,95. Huur je doorlopend en geef je bijvoorbeeld een lessenreeks? Dan krijg je een kleine korting.

Liever minder lang huren? De prijs voor minder dan 4 uur is in overleg en afhankelijk van de dag of het tijdstip.

Prijzen zijn excl. BTW en 10% servicekosten (van de huur berekend).

Inclusief gebruik yogamatten, bolsters en meditatiekussens en pantry. Inclusief gebruik van de theebar.

Verhuur massage ruimte

De kleine massageruimte (15m2) is een sfeervolle ruimte met een behandeltafel. Deze ruimte is geschikt voor het geven van massages, healingen of andere behandelingen. De ruimte is makkelijk te verwarmen en uiteraard kun je gebruik maken van de handdoeken. Zo ben je volledig ontzorgd en kun jij je focussen op je cliënt!

Investering kleine ruimte

Per uur € 13,50

Per dagdeel (3,5 uur) € 37,25-

Per dag (8 uur) € 93,-

Alle tarieven zijn excl. BTW en 10% servicekosten van de huur berekend. Inclusief gebruik van de theebar.

Een sfeerimpressie:

Wat anderen zeggen over de locatie:

De studio ademt rust uit. Ondanks dat de studio aan een van de grote winkelstraten in Alkmaar is, is het binnen heerlijk stil. De studio is sfeervol ingericht en als je binnenkomt staat er vaak al een heerlijk muziekje aan. Een fijne plek om te vertoeven!

Ik kom met regelmaat in deze studio voor een massage. Wat ik zo leuk vind aan deze plek is dat het middenin de stad is zodat ik daarna heerlijk een kop koffie kan drinken in een leuk koffietentje dicht in de buurt. Dat maakt mijn ochtend helemaal compleet!

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid is afhankelijk van onze vaste lessen en geplande workshops. Bij het verhuren van de ruimtes werken we in verschillende tijdssloten. Er is beschikbaarheid in het weekend en ’s avonds. Data en tijden bepalen we in overleg.

Meer informatie aanvragen over het huren van de studio of de massageruimte?

Er zijn drie parkeergarages in de buurt waar je (betaald) kunt parkeren. De studio zit om de hoek.

Er is in principe geen minimale periode. We verhuren de locatie ook incidenteel. Uiteraard is dit in overleg.

De studio bevindt zich in het centrum van Alkmaar aan de Laat, een van de grote winkelstraten.