fbpx

Welkom

MovingLife Pilates is een pilates studio in het centrum van Amsterdam en Alkmaar. Wij bieden authentieke pilateslessen aan op alle niveaus.

Beide locaties hebben een ontspannen en persoonlijke sfeer. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van de lessen staan voorop, daarom hebben wij gekozen voor personal training of het trainen in kleine groepen.

ONZE DOCENTEN

Het MovingLife team bestaat uit enthousiaste mensen die met elkaar verbonden zijn door hun liefde voor pilates en (lichaams)bewustwording. Onze instructeurs zijn goed opgeleide, professionele mensen die met passie en plezier lesgeven en graag hun kennis en expertise delen.

ONZE MISSIE

Wij zijn toegewijd in het bevorderen van de algehele gezondheid en (lichaams)bewustzijn in het bijzonder. Met aandacht voor fysieke en persoonlijke groei, meditatie en ontspanning. We willen onze wetenschap en kennis van pilates en (lichaams)bewustzijn delen met iedereen die deelgenoot wil zijn van onze pilates gemeenschap. Wat je in onze lessen leert, kun je direct in het dagelijks leven toepassen.

De pilateslessen hebben een didactisch plan en zijn opgebouwd volgens de Polestar Pilates Principes. Naast het aanbod van pilateslessen biedt MovingLife trainingen, workshops en lezingen aan over tal van onderwerpen zoals gezondheid, voeding, spiritualiteit, mindfulness, massage en yoga met als gemene deler bewustwording.

Je bent van harte welkom.

DANK voor het vertrouwen, energie en inspiratie!

Wij willen iedereen bedanken die wij hebben mogen ontmoeten op ons pad naar gezondheid en (lichaams)bewustwording. Onze docenten, leraren, studenten en mensen die ons geïnspireerd hebben, die vragen gesteld hebben, kennis en ervaringen hebben doorgegeven en gedachten hebben gedeeld. Wij zijn blij en dankbaar voor iedereen die ons heeft bezocht en pilates met ons beoefende. Dank jullie wel voor het vertrouwen, voor jullie energie en inspiratie!