fbpx

Het MovingLife team bestaat uit enthousiaste mensen die met elkaar verbonden zijn door hun liefde voor pilates, yoga, Chi Neng Qigong en (lichaams-) bewustwording.

Onze instructeurs zijn goed opgeleide, professionele mensen die tevens ervaring hebben met diverse andere body-mind disciplines. Ze geven met hart en ziel les en zijn zeer toegewijd in het bevorderen van de algehele gezondheid en (lichaams)bewustzijn in het bijzonder.

Onze instructeurs zijn er in getraind om adequate hands-on aanwijzingen te geven waardoor je meer verdieping krijgt in de oefeningen en je meer uit je training kunt halen.

Wij ontmoeten je graag!

Marieke Jonkers

Pilates en Yin Yoga

Marijse Binsbergen

Pilates

Patricia Hoekstra

Pilates

Natascha Slooten

Yin & Yang Yoga

Ineke Vos

Chi Neng Qigong

“Omdat ik erin geloof en zie dat het werkt.”

“Pilates gaat verder dan dat ene uurtje in de week, je neemt het mee in het dagelijkse leven, tijdens fietsen, je tandenpoetsen en achter je bureau.”

“Door vanuit de kern van het lichaam te werken en binnen je eigen grenzen te blijven, ga je op ontdekkingsreis in je eigen lichaam.”

“Ik zocht naar middelen om meer zen te worden en te kunnen functioneren in de alle daagse hectiek. Toen vond ik Yin Yoga!”

“In Chi Neng Qigong komt voor mij alles samen. Meditatie, beweging, fysieke inspanning, verbinding met de aarde, de natuur én met het universum. Zacht en krachtig.”